مربا یا مارمالاد معمولا از پختن انواع میوه همراه با شکر تهیه می شود. مربا معمولا در ظرف در بسته نگهداری شده و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می ماند. همچنین در تهیه مربا می توان از عسل نیز به عنوان افزودنی استفاده کرد. مربا همراه با کره و نان داغ یک صبحانه ی مقوی و خوشمزه در میان ایرانیان محسوب می شود. باید بدانید که از بیشتر میوه ها و برخی صیفی جات مانند به، سیب، بهارنارنج، توت فرنگی، آلبالو، زرشک، آلو، بالنگ، کدو، هویج، شقاقل، خلال نارنج، پوست پسته، پوست پرتقال و غیره می توان مربا درست کرد. یکی ار انواع مربا که به دلیل داشتن طعمی فوق العاده خوشمزه و طرز تهیه آسان خود بسیار پرطرفدار بوده، مربای تهیه شده با به می باشد که برای درمان معده درد بسیار مفید و موثر است. حال در این مطلب قصد داریم تا دستور پخت مربای به بی نهایت خوش طعم را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن طرز تهیه این مربای جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…
دانلود رایگان سریال ایرانی مانکن