دستور پخت شیرینی ماندل بولار بی نهایت پرطرفدار و دلچسب
شیرینی ماندل بولار یک نوع شیرینی سوئیسی ترد و خوشمزه است که در مدت زمانی کم و به راحتی تهیه می گردد. این شیرینی به ذائقه ایرانی ها بسیار نزدیک است و می توان از آن به عنوان شیرینی شب عید نیز استفاده کرد. برای تزیین این شیرینی معمولا از بریلو استفاده می شود. بریلو در واقع شربت ذرت ژله ای شده و شفافی می باشد که در تزیین انواع شیرینی و کیک مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول مثل عسل یا گلوکز مایع، چسبندگی و غلظت زیادی دارد که دارای طعم ها و رنگ بندی مختلفی است و شما بسته به سلیقه خود می توانید از آن استفاده کنید. از این ژله ی براق برای تازه ماندن میوه های روی کیک و شیرینی هم استفاده می شود اما تزیین کیک با بریلو از متداول ترین کاربردهای آن می باشد. به بریلو در زبان انگلیسی پایپینگ ژل (piping gel) گفته می شود که به معنی ژل مخصوص استفاده با قیف است. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه شیرینی ماندل بولار فوق العاده پرطرفدار را آموزش دهیم.
هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش خوشمزه به ادامه مطلب مراجعه کنید…
دانلود رایگان سریال ایرانی مانکن