نحوه آماده سازی باقلوای پسته با شیرعسل خانگی و پرطرفدار
باقلوا نوعی شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، جمهوری آذربایجان و کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می شود. باقلوا در ایران به شکل های مختلف همچون لوزی، مربعی، مثلثی و لوله ای و در انواع طعم های پسته ای، گردویی، بادام، نارگیل و کاراملی تهیه می گردد. باقلوای ترکیه و باقلوای باکو از مشهورترین باقلواها می باشند. در ایران نیز باقلوا در شهرهای کاشان، قزوین، یزد و تبریز تهیه میشود. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه باقلوای پسته خانگی فوق العاده پرطرفدار را آموزش دهیم.
هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش خوشمزه به ادامه مطلب مراجعه کنید…
دانلود رایگان سریال ایرانی مانکن