روش آماده سازی ترافل شکلاتی یک شیرینی مجلسی
شکلات ترافل (Chocolate truffle) یک نوع شکلات از دسته شیرینی ها است که برای درست کردن این شکلات از گاناش (ganache) در مرکز آن استفاده می گردد و معمولا به شکل کروی، مخروطی و یا منحنی درست می شود. این شکلات برای اولین بار در دسامبر سال 95 میلادی توسط M. Dufour در فرانسه ساخته شد. از شناخته شده ترین و اصلی ترین انواع این شکلات، میتوان به ترافل آمریکا، سوئیس و اروپا اشاره کرد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه این شکلات بی نهایت خوشمزه را آموزش دهیم.
هم اکنون می توانید برای دیدن آموزش ترافل به ادامه مطلب مراجعه کنید…
دانلود رایگان سریال ایرانی مانکن