نحوه درست کردن سالاد مکزیکی پرطرفدار و متفاوت
سالادها انواع متفاوتی دارند که از آن ها می توان به عنوان پیش غذا، بعد از غذای اصلی، به همراه غذای اصلی و یا حتی به عنوان یک وعده غذایی مجزا استفاده کرد. در حدود دو هزار سال پیش، ایرانی ها بر روی سبزیجات روغن و سرکه می ریختند و آن را میل می کردند، از طریق جنگ های ایران و روم این رسم به اروپا رفته و در آنجا دچار تحولاتی شد. امروزه انواع سالادها مانند سالاد کاهو، سالاد اندونزی، سالاد شیرازی، سالاد سزار و غیره در ایران از طرفداران زیادی برخوردار است. هم اکنون شما می توانید برای دیدن روش آماده سازی سالاد مکزیکی فوق العاده خوشمزه و لذیذ به ادامه مطلب مراجعه کنید…
دانلود رایگان سریال ایرانی مانکن