طرز تهیه و آماده سازی پارفه بادام فوق العاده خوش طعم و متفاوت

نحوه درست کردن پارفه بادام بسیار دلچسب و پرطرفدار

 

 

پارفه (parfait) نوعی دسر سرد می باشد. باید بدانید که کلمه ی پارفه در اصل یک واژه ی فرانسوی به معنی کامل است که از سال 94 میلادی به نوعی دسر سرد اطلاق شد. این دسر در فرانسه با خامه، تخم ‌مرغ و شیره ی شکر تهیه شده و در آمریکا نیز از لایه‌هایی مانند خامه، بستنی، ژله، گرانولا، انواع آجیل، ماست، شربت، و میوه ی تازه تشکیل شده‌ است. همچنین جالب است بدانید که در انگلستان پارفه به یک خمیر نرم گوشتی یا پاته گفته می ‌شود که معمولا از جگر یا مرغ تهیه شده و با مواد گوناگون به آن طعم داده می ‌شود. به طور کلی واژه ی دسر از واژه فرانسوی کهن desservir به معنی جمع کردن روی میز گرفته شده‌ است. از انواع دسرها می توان به  کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، بیسکویت، شیرینی، موس، پای‌ها و آبنبات‌ اشاره کرد. یکی از دسرهای بسیار پرطرفدار در دنیا پارفه بادام می باشد که خیلی آسان و به سرعت تهیه می گردد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه پارفه بادام بی نهایت خوش طعم را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن آموزش این دسر جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…


اف اس ام اس پارفه ,تهیه ,ی ,بادام ,دسر ,طعم ,پارفه بادام ,طرز تهیه ,می باشد ,دسر سرد ,نوعی دسر ,تهیه پارفه باداممنبع

دانلود رایگان سریال ایرانی مانکن

سنگ کلیه و آشنایی با مواد غذایی مفید و غیرمفید برای آن

دانلود رایگان سریال چوکور

اس ام اس عاشقانه جدید 96

اس ام اس عاشقانه 95

اس ام اس تبریک ماه رمضان 95

اس ام اس و جوک های جدید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

sazokar دیانا دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. مدل های کابینت کلاسیک همه چی موجوده دانلود کده اجناس فوق العاده تخفیف چی فان یو پی اس apc vc-startup